There's no reason to hide

no-reason-to-hide-236641_640x320.jpg

Semmi okom arra, hogy magamban tartsam amit gondolok.

Ide le kellene írnom miről is szól a blog. Semmi specifikus téma nincs jelenleg, tulajdonképp mindenről ami épp eszembe jut és nem szeretném véka alá rejteni.

Friss topikok

Címkék

2013.08.29. 00:10 celoca

b@lf@szisztán...

Átneveztem abszurdisztánt, balfaszisztánra! Igen! És tele van balfaszokkal. Gyakorlatilag balfaszisztánban semmi mást nem tudnak az emberek, csak hőbörögni. Hiába jogosan, akkor is csak hőbörgés megy. Most már lassan mindegy miért. Végig nem olvasva és nem értelmezve az adott hírt, bejelentést, nyilatkozatot, tök mindegy mit. Balfaszisztánban soha semmi nem jó senkinek, egyénileg van csak érdek, az, hogy a köz vagy az ország érdeke, az senkit nem érdekel. Ez az örök önzők országa.

Ez nem politikai poszt, pártsemleges vagyok, ugyanúgy utálom mindegyiket. De. Teljesen mindegy, hogy ki mit próbált vagy nem próbált tenni vagy nem tenni, az fix hogy nem volt jó. Most sem jó, őrjöngünk, tenni nem teszünk semmit. Mindenki hallgat. Igen, én is hőbörgök, de legalább nem rejtem véka alá. Vannak kis csoportosulások, akik megpróbálnak adott helyzetben ellenkezően fellépni az ellen, ami a köznek nem jó hosszú távon. Na, ők látnak tovább az orruknál, de sajnos kevesek. Mert mindig van a SZERV, aki elnyomja ezt és megmutatja, hogy akkor is az van, amit ő akar, mert egyszerűen az eszközzel a kezében megteheti. Ez az eszköz a hatalom, melyet olyan jogszabályok és rendelkezések támogatnak, melyeket a SZERV felett uralmat gyakorlók hoznak meg kények és kedvük szerint. Méghozzá úgy, hogy nem a köz és az ország érdekeit tartják szem előtt, hanem a sajátjukét. És a kör lassan be is zárul, mert ha legfelül nem az ország érdeke a lényeg, akkor a kis emberek kis csoportban nem tehetnek semmit.

Ezeket a kisebb csoportokat kellene még több embernek támogatni ahhoz, hogy legyen egy nagyobb egység és nem kormányszinten, nem pártról vagy ellenzékről beszélek, hanem az emberekről, akik itt élnek. Az lenne jó, ha a kisebb csoportosulások önkéntesen kinevezett vezetőik is tovább látnának és olyan helyre fordulnának, ahol segítséget kaphatnak, ahonnan még többen csatlakoznának. Szóval itt szerintem gondok vannak, amíg nem látjuk át hogyan is működhetne ez jobban, bár kezdetben nagyon nehezen, addig marad balfaszisztán, addig együk meg amit főztünk, - tehát amit mi megengedtünk eddig is.

Nem baj, ha sok embert nem érdekel, hogy napi szinten milyen változások vannak. Csak ha már bedugtuk a fejünket abba a bizonyosba azért, hogy inkább csak a jó oldalát nézzük a mindennapjainknak, akkor ne csodálkozzunk... 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thereisnoreason.blog.hu/api/trackback/id/tr105475858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása