There's no reason to hide

no-reason-to-hide-236641_640x320.jpg

Semmi okom arra, hogy magamban tartsam amit gondolok.

Ide le kellene írnom miről is szól a blog. Semmi specifikus téma nincs jelenleg, tulajdonképp mindenről ami épp eszembe jut és nem szeretném véka alá rejteni.

Friss topikok

Címkék

2013.08.03. 21:11 celoca

bálnák vs sellők

Címkék: vékony bálnák ducik

Na, most megint utálni fognak sokan, nem baj. A napokban ismét folyamatosan megosztva látok egy képet, egy jó húsban lévő meztelen hölgy van rajta, alatta pedig egy közepesen hosszú szöveg arról, hogy miért jobb bálnának lenni, mint sellőnek. /Jelen esetben a bálna a duci hölgyeket képviseli, a sellő nyilvánvalóan a vékonyakat./

bálnák.jpg


Az utolsó mondatok között szerepel ez: "Mi nők azért hízunk, mert annyi bölcsességet és tudást gyűjtünk magunkban, hogy az már nem fér el a fejünkben, és ezért kénytelenek vagyunk mindenfelé a testünkben is elraktározni. Nem kövérek vagyunk, hanem remekbe formáltak." Nos, mivel ma még nem röhögtem, legalább már van okom rá. Nincs bajom a ducikkal, vagy ha úgy tetszik formásan gömbölyded külalakúakkal. Csak ne degradáljuk le azokat akik vékonyabbak, vagy nem híznak, mert akkor ők ezek szerint tudással és bölcsességgel nem rendelkeznek, vagy igen, de olyan csekély, hogy elfér a fejükben. Mondjuk érdekesen fér el tudás és bölcsesség mondjuk a combban, vagy mindenfelé a testünkben.. a fenékrészben elvonatkoztatva elférhet némi tudásféle, ami ugye ki is jön, és olyan amilyen... Másrészről, ha valaki jól érzi magát formásan vagy formátlanul gömbölyded formában, akkor az szuper, mindegy hogy nézel ki, ha úgy érzed jól magad ahogy vagy.

De pusztán irigységből, vagy bármely mozgásforma totális elutasítása miatt, lustaságból, ne írogassunk már ilyesmit. "én inkább fagyizom a gyerekeimmel, együtt vacsorázom a férjemmel, együtt eszem, iszom és szórakozom a barátaimmal." - én is! És nem vagyok duci. Most akkor mi van? Következtetés: tessék hízni lányok asszonyok, mert kell a tudás és bölcsesség a testünkben mindenfelé... Istenem...

Másolok még. "... a bálnákat folyton körülveszik a barátaik (delfinek, fókák, kíváncsi emberek), szexuálisan aktívak és nagy szeretetben nevelik fel az utódaikat. Rettenetesen jókat szórakoznak a delfinekkel és sok rákot esznek. Egész nap úszkálnak és olyan fantasztikus helyekre is eljutnak, mint Patagónia, a Barents-tenger vagy Polinézia korallzátonyai." Nos, aki dagi, vannak barátai, a vékonyak pedig nincsenek körülvéve barátokkal. Aki dagi, az szexuálisan aktív. Aki vékony az nem. A dagik szeretetben nevelik az utódokat. A vékonyak nem. Aki vékony, az nem játszik delfinnel és nem eszik rákot. És nem járnak úszni, utazni semmiképp sehova. Következtetek: vékony nő még nem szexelt amióta világ a világ, ha mégis és terhes lesz és még szül is, akkor nem szereti a gyerekét. A dagi viszont hiába úszik sokat és eszik sok rákot amiről tudjuk hogy nem hizlal, mégsem fogynak le, viszont cserébe bejárják a világot. Annyira jó, hogy csak dagi nők szexelnek, majd szólok itthon, hogy amíg nem hízom meg bálna nagyságúra, nincs szex, mert le van ám írva. A gyerekeimnek külön felhívom a figyelmüket arra, hogy vékony vagyok, ezért nem szeretetben nőnek fel és többet nem fogok úszni, mert ha alapul veszem az ostobaságot, akkor elhízom.

"Nagyon szép a hangjuk, még cd-ken is szerepelnek. Lenyűgözőek. Sokan szeretik őket, és rengeteg rajongójuk van." Szegény Whitney Houston foroghat a sírjában, bezzeg Adele aki 3 listás száma után is képes volt eltűnni... Ok, a rajongók maradtak és nincsenek rossz számai, de a lényeget értjük ugye?

sellok.jpg

"Sellők nem léteznek. Ha léteznének, kettős személyiségük miatt terápiára kellene járniuk: nő vagy hal? Nem lenne szexuális életük, sem gyerekeik. Gyönyörűek lennének, de ugyanakkor magányosak és szomorúak. És mégis ki akar olyan barátnőt, akinek mindig hal szaga van?" Ok, a szó szoros értelmében nem léteznek, illetve nem tudunk róluk. Ha mégis, akkor nekik kellene terápiára járni? Nem annak, aki ezt a förmedvényt leírta? Aztán, aki gyönyörű az magányos és szomorú. Biztos is! Annyira kivan attól, hogy szép és a hímek versengenek netán érte, hogy totális depresszióba zuhan, az utcára ki nem megy annyira szomorú és szánalmas az élete, inkább a 4 fal között utálja, hogy nem folyik róla a háj. Külön gratulálok az ostoba szerzőnek azon kijelentése miatt, hogy a sellőnek hal szaga van, a bálnának nincs. Mert nyilván annyi sellőt szagolt már a hülyéje és bálnát is, hogy meg tudja különböztetni.

Na akkor üzenet a bálnának! Te, mint egy formásan gömbölyded egyed, 4 lépcsőfok megmászásától kifulladsz és izzadsz, amitől olyan szagod lesz, hogy inkább halat szagolnék napi 2 órában. Rád annyira vágynak a hímek, egy átlagos alkatú hölgyet meg sem néznek. És csak te eshetsz teherbe, mert van akkora csípőd és farod, hogy simán kihordod, még akkor is, ha a 3. trimeszterben még aput is megennéd, akkor is ha már csak tolni tudnak. Neked mindig jó kedved van, örülsz mindennek, a barátaid veled együtt örülnek hogy a szervezeted a lehető legegészségesebb formájában van, a férjed is odáig van hogy vacsorázol vele, (nyilván aki vékonyabb az asztal közelébe sem megy, ha mégis sikerülne férjhez mennie és az "ura" leülne vacsorázni... a férjed alig várja, hogy utána ágyba vigyen, míg a vékony alkatúaknak jó éjt sem kívánnak. Sőt, férjednek eszébe nem jut így nyár derekán sem, hogy egy forrónadrágos feszes fenekű és combú hölgyet megnézzen. Mondjuk lehet, hogy én sem merném, mert hájtól súlyos karoddal ha lenyomsz egyet az orcába, akkor 8 napon túl gyógyuló lehet.

Továbbá: Igazán csodás látványt nyújthat, amikor miniszoknyában és magassarkúban, streccs felsőben nyomod, kidobva a dekoltázsod, mert szerinted nem számít, hogy a bőröd be van repedezve, a lényeg, hogy nagy legyen...büszke vagy magadra, te vagy a női nem csodája és még bölcsesség és tudás is van benned, szó szerint mindenhol. Mindezeket azok fényében merem leírni, hogy én is voltam túlsúlyos. Igaz, csak rövid ideig tartó állapot volt, de irigy azokra soha nem voltam, akik jobban néztek ki. Vannak nagyon vékony barátaim, vannak ducik. Nem lenne egyik sem a barátom, ha csak egyszer is meghallanék valami hasonló elmefuttatásnak nem nevezhető ostoba mondatot...!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://thereisnoreason.blog.hu/api/trackback/id/tr945444073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

remazso 2013.08.04. 09:44:42

Azok az emberek, akik kampányolnak a súlyukkal, szinte mindegyik komplexussal küzd. Mégpedig pont a súlyuk miatti kisebbségi komplexussal! Aki jól érzi magát a bőrében és elégedett önmagával, annak eszébe sem jut ilyen marhaságokat írni. A duci, kövérebb ember is tudja, hogy van egy ideális súly, amely egészségesebb, mint a túlsúly. Az is igaz, hogy a mai világban a mozgásszegény életmód és még nagyon sok minden más hozzájárul az elhízáshoz. Vannak akik hormonális problémák miatt küzdenek a kilókkal. DE azt állítani, hogy ez normális, egészséges és szép, ez orbitális baromság!!! Viszont számtalan ismerősöm van, aki duci, és nem is tudnám őket soványabban elképzelni, mert vidámak, életigenlők, jókedvűek. Maxiálisan elfogadják önmagukat, de nem kampányolnak a túlsúly mellett, mert ők is mindig fogyásról beszélnek, bár csak szóban. :)

celoca 2013.08.04. 10:20:19

@remazso: Teljesen egyetértek veled. Ez mindig is kényes téma, mert nagyon sokan nem maguknak akarnak megfelelni. Sőt, nem is tudják igazán, hogy milyenek akarnak lenni, álomképeik vannak, fantáziájukban létezik sokféle változat. Álmodozni szép, csak figyelembe kell venni, hogy mindannyian máshogy nézünk ki, még a sport is és a diéta is más eredményt hoz, mint amit megálmodtunk. De hogy az álom csak álom marad mert lusták vagyunk, de irigyek és másokat taposunk el emiatt, ez nonszensz.
süti beállítások módosítása