There's no reason to hide

no-reason-to-hide-236641_640x320.jpg

Semmi okom arra, hogy magamban tartsam amit gondolok.

Ide le kellene írnom miről is szól a blog. Semmi specifikus téma nincs jelenleg, tulajdonképp mindenről ami épp eszembe jut és nem szeretném véka alá rejteni.

Friss topikok

Címkék

2013.07.29. 23:30 celoca

próbálkozzunk rá...

Mivel többen is biztattatok, így elkezdem. Hogy mit fogok most írni, arról egyelőre gőzöm sincs, de most betudom annak eme hiányosságomat, hogy éjfélhez közelítve már nem fog az agyam. Na jó, igazából tesztelem még ezt az egész blogolásos dolgot, kapkodom a fejem, hol mikor mit kell beállítani. Igazán köszönöm, hogy rám htk-ztátok ezt a feladatot. 

Nem gondoltam, hogy én valaha blogot fogok írni, inkább lenne kedvem folyamatában írni valami hosszabbat, persze nem könyvre gondolok, nincs hozzá semmi képzettségem. Sztori sincs a fejemben, maximum a saját mindennapi meglátásaimról tudnék írni, olyat viszont bárki tud. 

Ásítozom. Mivel a mai napra délutántól lehűlést és esőt ígértek, így ez nem teljesült, küzdenek a ventilátorok a szobában, velük küzdök én is.

Ha most elmennék aludni és holnap folytatnám? Hm? Úgysem tudok most semmi olyat írni, ami bárkit is jobb kedvre derítene, vagy élményt adna a betűhalmaz értelmezése... szóval folyt. köv.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://thereisnoreason.blog.hu/api/trackback/id/tr495432942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása